Verzenden

Miniatuurautowinkel is voor en door verzamelaars. Na ontvangst van uw betaling verzend miniatuurautowinkel.nl uw pakketje tussen 1 en 7 dagen. 

Verzenden van je bestelling doet miniatuurautowinkel.nl zo:

Via PostNL wordt je bestelling ook thuis afgeleverd. Ben je niet thuis dan legt PostNL het neer bij een PostNL servicepunt waar je het op kunt halen. Ook hier geldt, doe dit binnen 5 dagen anders stuurt PostNL het retour afzender en wij versturen het dan alleen nog een keer tegen betaling van de verzendkosten. U kunt ook kiezen voor DHL of Homerr.

De verzendkosten bedragen de werkelijke kosten, verzenden + verpakking.

Miniatuurautowinkel.nl maakt de producten niet duurder om zo net te doen alsof we goedkoop of gratis verzenden.
Klanten die afhalen betalen dan ook, net als kopers online, de best mogelijke prijs.

Afhalen kun je ook doen, maar alleen op afspraak of tijdens de openingstijden van de winkel. Daar worden onze bestellingen verpakt en verstuurd en ook als je iets wilt afhalen ben je hier welkom. Wel houden wij er 2 werkdagen tussen zodat het pakketje voor u klaar staat.

Opsparen. Het is mogelijk orders samen te voegen zodat u maar één keer verzendkosten betaald terwijl u meerdere orders plaatst. U kiest bij het afrekenen voor de verzendmethode opsparen. Dan wordt u bestelling apart gehouden en volgende bestellingen bij elkaar gezet. Zodra u het verzonden wilt hebben kiest u bij de eerst volgende bestelling voor de gewenste verzendmethode. Het is fijn als u bij notities er even een melding van maakt. Ook wij zien wel eens wat over het hoofd.