Retourneren

Voor het retourneren van uw bestelling hanteren wij de wettelijke regels zoals ook omschreven in onze algemene voorwaarden. 
U betaalt altijd de kosten voor het retourzenden.

  1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

Retourprocedure

Binnen 14 dagen na aankoop meldt u via onderstaand formulier de herroeping.

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van redenn. Na deze melding heeft u 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

  • Na goedkeuring ontvangt u op uw e-mailadres een retourformulier met hierop een uniek retournummer. Op dit formulier staat het retouradres vermeld en de artikelen die u retour kunt sturen. Let op: alleen de artikelen die op het retourformulier staan mogen teruggestuurd worden.
  • Op het te retourneren pakket moet u aan de buitenkant duidelijk het aan u verstrekte retournummer (RMA-nummer) schrijven.
  • Stuurt u het retourformulier mee met het pakket.
  • Heeft u artikelen besteld maar niet ontvangen? Vervelend! Neem contact op met onze klantenservice.

Het te retourneren pakket stuurt u binnen 14 werkdagen na ontvangst van het retourformulier naar ons toe. Deze uiterste datum vindt u op het retourformulier.

In verband met de vele kleine onderdeeltjes van onze producten :
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
LET OP!! Geopende of beschadigde verpakkingen worden nimmer retour genomen!
Neem bij twijfel contact op.

Pakketten zonder vermelding van het RMA/retournummer, ongefrankeerde en/of beschadigde pakketten accepteren we niet. Dit geldt ook voor retourzendingen die niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld of helemaal niet zijn aangemeld.De consument draagt altijd de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product.

Maakt u gebruik van uw retourrecht dan ontvangt u het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug op uw rekening. Een retourbetaling geschiedt altijd via de gebruikte betaalmethode.