Welkom….

Hier wordt gewerkt aan een super leuke modelauto winkel. In april 2022 zijn we gestart de winkel te vullen met vele duizenden modellen. Dat gaat natuurlijk niet ‘even’ in één dag, we hebben er een maand of 4 voor uitgetrokken dus kom nog eens terug en telkens zie je het assortiment miniaturen groter worden. Zijn er modellen die je graag toegevoegd ziet? Aarzel niet en stuur een bericht via het contactformulier.  Ook als je wat speciaals zoekt.

Op zoek naar een miniatuur auto? Verzamel je modelauto’s of zoek je een leuk kadootje op 4 wielen? Welke auto je ook zoekt, miniatuurautowinkel.nl biedt er duizenden. Staat je Renault, Volkswagen, Mercedes, Volvo, Ferrari, Bmw of Porsche er niet bij? Aarzel niet en stuur een bericht via het contactformulier.  Opsparen van bestellingen kan ook zodat u maar één keer verzendkosten betaald.

Naast schaalmodellen voor verzamelaars vind je ook bijvoorbeeld alle Bruder modellen in de shop maar ook de bouwpakketten van o.a. Heller. Je kunt niet alleen een merk verzamelen. Ook alleen in een bepaalde schaal zoals 1 op 64 met merken als Matchbox, Hot wheels, Greenlight, Norev. Heel populair is 1:18 met de grotere modellen van Bburago , Maisto, Ottomobile, Solido of Minichamps. Naast nieuwe modellen gaan we ook lekker oud materiaal toevoegen. Ook daar mag je al vragen over stellen.

Op de hoogte blijven?

Vul je mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden.

Verzamelen kan op veel manieren. Heb je vragen aarzel niet. Miniatuurautowinkel.nl is er voor en door verzamelaars. 
Binnenkort kun je ook onze winkel bezoeken in ‘t Harde. Daar maak je niet alleen kennis met duizenden modellen maar ook met mede-verzamelaars. Ook als je alleen de formule 1 auto van Max Verstappen zoekt of de Nissan Skyline R32 waarin je rijdt. Ook hebben we straks hobbyspullen voor bijvoorbeeld het maken van een diorama of lading voor je vrachtwagens, trekkers of landbouwminiaturen.

Miniatuurautowinkel levert alle merken. Staat uw model er niet bij? Gebruik het contactformulier voor uw vragen. Meer dan 40 jaar ervaring met modelauto’s!