Het theater van de autosport

Autopassion Beverwijk is al meer dan 30 jaar een van de specialisten van autosport als het gaat om modelautos. Bij onze collega in Beverwijk vindt je alle grote merken. Net als miniatuurautowinkel heeft Autopassion  een ‘live’ winkel en inderdaad geen webshop. Verzamelen moet je beleven en dat doe je niet achter een plat scherm aldus eigenaar Randall Lawson. Daarom kan je geen modellen bij Autopassion online bestellen, maar moet je echt naar het theater van de Autosport in Beverwijk komen. Een waanzinnige belevenis volgens velen die je al zijn voorgegaan. 

Het is fantastisch geweest……….
Want na 30 jaar stopt Autopassion Beverwijk ermee. Het is fantastisch geweest. Zoals velen van jullie weten heeft Randall naast de winkel ook nog een tweede bezigheid en dat is het organiseren van Historische Autosport wedstrijden door geheel Europa.
De Youngtimer Touring Car Challenge is echter de laatste jaren zo groot geworden dat de winkel en de organisatie daarvan elkaar teveel in de weg zijn gaan zitten. Dan moeten er keuzes gemaakt
worden en dat is het YTCC geworden.
Autopassion Beverwijk gaat dus stoppen. PER 1 Januari 2025 gaan de deuren in Beverwijk dicht.